Certificaten

Wil je jouw kennis van kwalitatief goed (ver)bouwen en onderhouden van gebouwen op een gerichte en praktijkgerichte manier vergroten en bijhouden ? Wil je weten hoe je optimaal gebouwen bouwt, verbouwt, onderhoudt, inspecteert en verduurzaamt? En wil je aan potentiële opdracht- of werkgevers laten zien dat je hiervoor je kennis op orde hebt?

Met een CETIGO certificaat op zak heb je het beste leertraject gevolgd en ben je gecertificeerd op het door jou gevolgde thema’s binnen het vakgebied.

Er is een woud aan opleidingen en cursussen dat je kunt volgen binnen het als het gaat om kwalitatief bouwen en onderhouden van gebouwen. Verzeker jezelf ervan dat je een cursus volgt die inhoudelijk voor 100% aansluit op dat wat inhoudelijk en wettelijk vereist is. Met het volgen van een opleiding met een CETIGO certificaat weet je zeker dat je een opleiding of cursus volgt die aan al deze eisen voldoet.

Iedere cursus die het CETIGO certificaat toegekend heeft gekregen is door onze team aan deskundigen aan een grondige inspectie onderworpen. Dit betekent dat het curriculum van de betreffende cursus is doorgelicht om te zien of de inhoud volledig aansluit bij de leerbehoefte van de cursist. Ook wordt iedere cursus met het CETIGO certificaat minstens één maal per jaar door een CETIGO deskundige bijgewoond om te zien of de cursus op een kwalitatief goede wijze wordt gegeven.

Bekijk hier welke CETIGO certificaten je kunt behalen.

Ook een cursus volgen en een CETIGO certificaat verkrijgen?

Menu